Govedov žurnal

Govedo - Periódico de Serbia -

Publicado en Serbia - Debates políticos y análisis - 07 Dec 2020 10:32 - 5

Pozdrav ljudi,

Moram prvo da vam se svima zahvalim što ste mi pružili mogućnost da budem mesec dana vaš Predsednik. Moram istaći da mi je bilo zadovoljstvo. Možda zvučkim pičkasto i nejačno, ali zaista je tako, bilo mi je zadovoljstvo što sam imao prilike da odradim ovaj posao. Moram istaći da nije bilo teško, jer sam imao ogromnu pomoć od strane Coe i Otisa koji već imaju ustaljen sistem delovanja. Moram samo istaći da je Srbija u dobrim rukama, i da nema nikakve brige što se tiče domaćinskog poslovanja.

Govediću, doći malo kod mene da vidiš šta radi prava domaćica!
https://zoomgirls.net/download/unreal-curves--1280x720.jpg

Na žalost nisam ispunio obećanje dato u kampanji, kada sam rekao da ćemo imati ozbiljniji rat. Međutim, naknadnom procenom shvatio sam da sada nije dobar trenutak za tako nešt, jer bi možda ubili u pojam naciju sa kojom bi pokrenuli rat, a ne bismo želile da dodatno uništimo igru. Možda u nekom narednom periodu.

Očekujem te u narednom periodu da dođeš na roštilj pored bazena!
https://i.pinimg.com/originals/a0/c3/6c/a0c36cda2aea6f17342d21e1e1cac9fe.jpg

Šta dalje? Tu ću biti i dalje da pomažem šta treba. Biću ministar obrazovanja u narednom periodu i potrudiću se da obavim tu funkciju najbolje što mogu, sve u skladu sa vremenom, mogućnostima i potrebama.

Obožavam činjenicu da sam ti miljenica Govedo!
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41IiFycKIHL._AC_.jpg

I dalje će se nastaviti delovanje opozicije, gde ćemo nastaviti da dajemo najlje kadrove Srbiji!

https://i.pinimg.com/originals/59/59/fc/5959fc8ce12c915ab39e7baae8b8f5c3.jpg

Pamet uglavu! Živela Srbija!

Apoyo

MoonshadowDejaniCobra97Maximillion PegasusRikiTBPTKOMaKheDoNiKGARDOSHDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsDavidGogginsYA WAS UBYU

Comentarios (5)

S ovom prvom si pobedio, možeš još jedan mandat slobodno.
Brao
Prava domacica .... Laugh (:
Iz fotelje u fotelju. cccc
svaka časnost, vodio si nas kao drug Stari Laugh