Govedov žurnal

Govedo - Газета від Serbia -
Nezavisni revizor: Crna lista 10

Опубліковано в Serbia - Соціальні взаємодії та розваги - 25 Sep 2020 13:57 - 11

Penelope je čekala Odiseja 20 godina, a vi ste čekali na Crnu listu otprilike 9 meseci! Ali vašem čekanju je došao kraj! Dobro došli u Crnu listu, ima tu dosta pomeranja, ne baš puno iznenađenja, ali dosta prijatnih i neprijatnih sećanja. Elem da ne dangubimo i da krenemo.

Volim kad si konkretan Govedance!
https://i.pinimg.com/originals/af/04/e5/af04e51074e07ba0bb08977ce575777b.jpg

KUĆA SLAVNIH CRNE LISTE:

Normalno da bi ove individue zauzele prva mesta na bilo kojoj crnoj listi. Da bi zadržali kakav takav takmičarski karakter, napravili smo Kuću Slavnih crne liste. Osim ova dva gospodina niko drugi nije ni blizu crne liste.

1. Šprcl - a zaboravili ste na njega, zar ne? E pa ja nisam, te suze nejačice zaborava nemaju. Toliko je nejačan bio, da njegov nejačluk ne blegi evo već godinama. Sasvims am siguran da negde u tajnosti on i dalje igra, onako povređen i pun gorčine. Al jbg, to je život nejači!

2. Vokraši - nebrušeni dijaman scene nejačluka. Pojavljuje se na blic, tu je nešto gukne, i opet ubrzo nestaje. Sad kad je prošla sezona žetve možda češće krenemo da ga viđamo.

Da mi krenemo na pravu stvar!

Duguješ mi pravu stvar Govedo!
https://ilarge.lisimg.com/image/16361083/1080full.jpg

1. Otis - Apsolutno zasluženo! Čovek koji neumorno žicka od početka servera, se konačno smirio i ondak je sasvims lučajno podelio neki printskrin gde je imao neko ludilo od q5 hleba. Nisam siguran samo dal je to žickanje bio neki tik, ili je stvarno bio toliko uporan da nažicka toliko. Čovek koji obavlja najviše državne poslove a odgovara posle 10 sati. Neverovatno. Izgleda da su bugari i bugaraši toliko krš, čim mi imamo sve resurse.

2. Coa - Skok sa petog mesta! Čovek koji vam jedva odgovori na poruku, posle nekoliko sati. Dok priča sa vama uopšte vas nesluša, pa pomislite da ste vi u stvari nevidljivo. Razgovor na četu između njega i Otisa je ko praćenje dopisne partije šaha putem poštanskih pisama, na svakih 10 sati po jedan napiše rečenicu. Ja to nikad nisam video do sad.

Govedo, sama sam i čeznem!
https://www.nerdninja.com/img/submit/2019/05/2jfuyd1pbyriv-350x350.jpg

3. Ćemi - blagi pad na listi. Ali njega sasvim sigurno neće to obeshrabriti. Njega će to dodatno motivisati da se u budućnosti popne na listi i do najviših visina. Samo čekamo da se završi ovo prividno blagostanje, da izgubimo resurse. Ali čak i ako se to desi, to neće uticati na gospodina, koji čak ni nema Srpsko državljanstvo. Da li to gospodin zna nešto više od nas?

4. Icobra - Zadržao mesto! Dugo je vedrio i oblačio po igrici. Sad je naravno nesta, ali ne boj te se. Ponovo će se taj pojaviti! Takođe gospodin je poznat i po brojnim raspravama, koje su bile veoma bolne po njega. Jer ipak budimo realni, ne može se doakati jednoj veličini t Goveda!

5. TBPTKO iliti gospodin nedoslednost. Taman kad se krene tlač ka Severnjacima on nestane. Skroz nedosledan. Umesto da se nastavi u visokom ritmu, agresivno se prestaje. Zašto je to tako možemo samo da se pitamo. Ali evo obećavamo da nećemo da se mešamu u ljubav između njega i Severnih.

Završavaj Govediću, ladim se!
https://i.pinimg.com/236x/fe/65/0d/fe650d6a3c479b1ed0dda46833c37116--suicide-girls-beautiful-ladies.jpg

6.D28- naša iritantna pametnica. Uvek na izvoru informacija. Nervira pošten svet. I zato je uspeo da zadrži svoje renomirano 6. mesto na listi. Svaka čst, nije to mala stvar.

7. Sepultura - veliki ljubitelj Severnih Makedonaca. Priča se po tajnim kanalima da sebe voli da zove komitom. Zato je i novo lice na Crnoj listi i zauzima veoma lepu poziciju.

8. Brankica - Lažni profil koji je pokušao da otme Svetu Opoziciju, moje čedo! Uvek ćemo je pamtiti po tome. Prosto nam je krivo što takvih ličnosti nema u Svernoj Makedoniji, nego uspevaju kod nas.

Budi moj Govedo, i pržiću ti jaja i čvarke svako veče!
https://i.pinimg.com/originals/91/4b/9d/914b9d40d7689b7b256eaaba0ea1a51c.jpg

9. Piko - Ostaje nedoumica da je ovo njegov pad na listi, ili uspeh čim se približava samom dnu gde ga čeka njegov bračni partner. Čovek senka! Čovek državna firma! Opasan igrač kojeg privlači državna kasa ko komarca deo na malom prstu na nozi, između zgloba i nokta.

10. Nilson - naravno dno dna je zauzeto i cementirano! Zna se ko ovde kolo vodi!

Kad si u prolazu, svrati u Boleč!
https://i.redd.it/7igkagc5eil11.jpg

To bi bilo to dragi drugari, možda ste očekivali više, možda manje, al to je to!

Nezavisni revizor
Govedo



Підтримка

DejanTBPTKOZICERZICERZICERGod RaPREDATORunimerRikiTikica95Tikica95Tikica95D 28D 28BradonjaDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanDejanunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerunimerbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajicbgajic

Коментарі (11)

ccccccc, otupilo ti pero, đe ti onaj japanac, Moon, najveći glabator u Srbiji, a bogami i šire Laugh
Ne ljubomoriši, ti nisi ni blizu CL-a
Strasno strasno Sad
Ala smo napredovali
I ja bi da mi ova prži jaja i čvarke svako jutro...
Нисам бескористан, могу макар да послужим као лош примјер. О мада тел јо чилдрен нот ту ду вот ај хев дан
Fenomenalno
Prijedlog da se ubaci acc od okram90 koji sada vodi asseco
Vidim ja da Govedo treba da pocne da razmatra opciji da umesto top 10 napravi top 15 crnu lisu.
da ima bar neka kujica da ju čika zoka sprči pa da i on udje na listu Laugh
Ima mene - ima vote Laugh