Govedov žurnal

Govedo - Газета від Serbia -
Šahovski turnir!

Опубліковано в Serbia - Соціальні взаємодії та розваги - 26 Dec 2020 14:41 - 8

Poštovani čitatelji,

Želimo da vas obavestimo da mi kao igračka zajednica eSrbije planiramo da napravimo šahovski turnir u januaru. Želimo malo više da se zezamo, družimo i pravimo razno razna druženja, jer složićete se, timski rad u igri je najbitnije a mi na neki način pravimo tim bilding što bi rekli korporacijski ljudi. Elem, nama je bitno da nam bude zanimljivo, da uživamo u šahu i da na kraju Govedo pobedi, što će biti veoma teško al dobro, valja se potruditi. Nego, da bismo vam dali malo više informacija o ovom i kako da budete deo našeg turnira, imaćete u tačkama ispod.

Jel mogu i ja na šahovski turnir Govedo, molim te?
https://erowall.com/wallpapers/large/27220.jpg

1. Prijava za učešće na turniru traje do 03. januara, za 5. januar je zakazan početak turnira. Ukoliko želite da se prijaviti, potrebno mi je poslati poruku.
2. Maksimalan broj učesnika na 1. turniru je 10.
3. Igra se jednokružno, koristićemo Bergerove tablice za određivanje parova kao i za određivanje ko će biti crni a ko beli. Trajanje jednog meča je 30 minuta.
4. Igramo preko aplikacije chess.com, potrebno je ulogovati se i prihvatiti ostale za prijatelje.

Jel mogu i ja malo da kartam šaha sa tobom Govedo?
https://ftopx.com/large/201512/565d7bb1d2723.jpg

5. Tempo igranja će biti opušten. Dakle stavićemo da se pro kolo može odigrati u intervalu između 5. i 8. januara, odnosno kada se dogovore ljudi koji igraju.
6. Da podsetimo, pobeda se boduje sa 1 poenom, nerešen rezultat sa pola poena a poraz bez poena. Ukoliko meč ne odigrate u zakazanom vremenu gubite ga službenim rezultatom 1-0.
7. Rezultate i tabele vodimo javno na kraju svakog kola putem erev novina, tako da možete da pratite šahovska događanja veoma revnosno.

Skakač na C6, Govedo!
https://ftopx.com/large/201411/127910.jpg

8. Participacija je 20 golda po igraču (kada vam se potvrdi učešće na turniru dobićete instrukciju gde da pošaljete participaciju) i to ide u nagradni fond, sa tim da je moguće da država izdvoji neka sredstva za nagradni fond, najavili su 300 golda, takođe i dva igrača je ponudilo da doniraju po 10k rsd u nagradni fond. Nagradni fond na kraju se raspoređuje po sledećem principu: 1. mesto 50% 2. mesto 25% 3. mesto 15% i 4. mesto 10% od ukupnog nagradnog fonda.  Do početka turnira ćemo znati koliko tačno iznosi nagradni fond.
9. Ovaj 1. turnir je samo za igrače iz Srbije, jer je eksperimentalni, ukoliko prođe dobro i zanimljivo, organizovaćemo i internacionalne.
10. Prvi korak je da se prijavite za turnir, drugi korak je da vas obavestimo jel prihvatamo vašu prijavu, treći korak je da se registrujete na sajtu preko koga igramo, 4. korak je da uplatite kotizaciju.

Odi kod tetke, laufere moj goveđi!
https://babesunivers.com/web/wallpapers/beach-hot-big-boobs-blonde-model-amazing-body/thumbnail/lg.jpg
Dakle ovo će biti prvi u nizu turnira, ukoliko bude zaista interesovanja, od narednog ćemo povećati broj učesnika.

Pamet uglavu
Pozdrav

Підтримка

D 28D 28D 28D 28D 28coassssiCobra97DejanMoonshadowMoonshadowMoonshadow

Коментарі (8)

prvi
Savrseno o7
Evo ja sam se zapljunuo za učešće
ok i ja sam za
Prvi
Top. o7
Skakac ide bre na G(6) tacku... Wink I ja sam za - naravno ako primate Makije iz Arabije... Smile
white open d4 Smile