KaptanHABER

Опубліковано в Turkey - Політичні дебати та аналіз - 20 Jan 2021 11:01 - 4

Herkese merhabalar. Bugün Savunma Bakanımız ile bir görüşme yaptık. Gündemi yoğun olan bakanımız sorularımı samimi bir şekilde cevapladı.Her an her şeyin değiştiği bir ortamda henüz çok güçlü olamadığımız ortada.

Güçlendiğimiz vakit,karşımıza çıkma cesareti olamayacaklar bugün uluslarası ortamlarda “ahkam” kesmeye kalkıyorlar.Yetmiyor bir de “meydan okuyorlar”Sözü fazla uzatmadan Savunma Bakanımıza ilk sorum yaşananlara yönelikBundan sonra hangi politikaları izleyeceğimizi sordum.

Sayın Bakanımız çok net bir cevap verdi. Bundan sonra ofansif tutum sergileyeceğiz. Silah bonuslarini fullememiz 1.Önceliklerimizden dedi.Yani uçan kuş bile görseniz vuracağız diyor dosta düşmana.

Dün yayımlanan bir makalede ülkemizin girmemesi gereken topraklara girdiğini ve Türkiye’nin silinmesi için mücadele verilmesi gerektiği vurgulandı. Bu konuda yaklaşım nedir?

İranın kuzeyi bizim, guneyi SA nin di. Topraklarimiza giren ve bize savaş ilan eden SA dir. dedi. 

Gelecek seçimlerde yönetim değişecek mi? Ülke siyaseti hakkında da düşünceleriniz nelerdir? Gelişmesi için neler yapılabilir? 

Yönetim meşrutiyet yonetimidir. Başkan olmak isteyen arkadaşlar kabineden onay alarak sirasiyla başkan oluyor.Şuan 31 vatandaşımız bulunmakta, aktifligi arttirdigimizda silah ve ekmek bonusumuz fullenecektir cevabını aldım.

Meclisimizde bu süreçte çalışmalarına devam ediyor.

Kazakistan doğal düşman ilan edilecek.

Suudi Arabistan’a (SA) savaş ilan edilecek.

Başkan devirme ise kalan süreler sonunda reddedilecek.

Son olarak “Geldikleri gibi Giderler” Sayın Savunma Bakanımıza teşekkür ediyor,kolaylıklar diliyorum.

Abone olursanız sevinirim yenilerinde görüşmek dileğiyle..

Підтримка

kh4Ncaptain33ibaglars

Коментарі (4)

Eline emeğine sağlık o7
Oha helal 1 günde bu kadar bilgi süper
Sayısal olarak 1 günlük 🤣
Her an her şeyin değiştiği bir ortamda henüz çok güçlü olamadığımız ortada. her ne kadar bu cümleye katılmasam da (aktif olduğumuz müddetçe kimse bileğimizi bükemez) güzel makale.