Da ma Chen

DamaChen - Newspaper from Romania -

Published in Romania - First steps in eRevollution - 23 Nov 2018 01:43 - 11

Salutare lume!


In continuarea programelor de imprumuturi efectuate pana acum, Statul Roman vine in intampinare jucatorilor cu Programul de Imprumuturi pentru TG level 4. Din dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa-si mareasca TG-ul la nivelul maxim permis (lvl 4), astfel incat sa pastram Romania in top-ul damage-ului la nivel mondial, jucatorii nu mai au un plafon maxim de imprumut de data aceasta.

Inscrierile incep din momentul publicarii articolului si pana la sfarsitul Zilei 49. La inceputul zilei 50, se vor analiza si prioritiza cererile si se va acorda imprumutul.

In momentul inscrierii vi se va cere un printscreen cu situatia actuala a TG-ului, in care sa fie vizibila ziua jocului in care a fost facuta poza (exista un exemplu chiar in formular). Lipsa acestuia va duce automat la neacordarea imprumutului. In cazul in care suma in Gold necesara tuturor celor inscrisi depaseste capacitatea de imprumut a tarii, se va face o selectie in functie de nivelul actual al TG-ului si de suma dorita, astfel incat sa fie imprumutati cat mai multi jucatori.

Toate imprumuturile vor fi returnate pana in ziua 79 inclusiv; in ziua 80 vom avea upgrade-ul de TG lvl 5 si vom avea nevoie de gold pentru un nou program.

Nu uitati, adminii ne-au pregatit un discount de 25%  pentru upgrade-ul TG-urilor, astfel:
    pentru level 4, vom avea nevoie de 127.5g
    pentru level 3, vom avea nevoie de 52.5g
    pentru level 2, vom avea nevoie de 15g

Va rog sa completati formularul de mai jos:
Formular imprumuturi TG lvl 4


Reusita acestor programe vi se datoreaza in totalitate voua, deoarece ati aratat seriozitate in inapoierea sumelor imprumutate o7
Fostul program de imprumuturi:
https://www.erev2.com/en/article/879

Spor,
DamaChen

Support

Buescudav

Comments (11)

https://%20/forms/K7hsaNOXZ9NFvSBu1 linkul trebuie editat, nu functioneaza
@parazitu: done , mersi Smile
o7
as avea nevoie doar de 80 gold. un fleac sunt ciuruit..... o mizerie de joc..... forteaza upgrad/ul asta. eu nu sunt asa avansat ca altii. nu am cum sa fac rost de goldul asta decat prin imprumut. sa spuneti si suma maxima care se poate cere. restul cer si la prieteni. o7
bună seara! vă rog să trimiteți goldul indiferent de sumă, mâine voi intra mai greu pe joc sunt la muncă - am nevoie de 10 gold dacă va fii reducere și în ziua 50 - 50 gold dacă admini vor anula reducerea
Am completat formularul. As avea nevoie de 75. Dacă nu aștept mesaj cu cât se poate sa mai mă împrumut la alcineva. o7
o7
@Banii de imprumut pt TG o sa vina.. dar putin cu intarziere ca lista e mare a celor care au cerut si a trebuit sa ne scotocim prin buzunare pana la fund si nu toti am fost on (din motive personale in RL) dar de venit vin pana deseara.
85 gold
imi pare rau revenirea, ai venit cam tarziu. abia azi am vazut ca ai scris aici, dar fondurile oricum se terminasera
trebuia sa-mi fi trimis un pm aici sau pe discord si poate gaseam un binevoitor sa te imprumute Sad