Delije Sever

CemiSRB - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Financial analysis - 3 years ago - 25

Dobar dan narode.

Nakon turbulentnog perioda i velikih ratova u svetu dosao je miran period. Potpisan je mir izmedju naseg saveza i Brazila. Tako da sada mozemo malo da stanemo na noge i svi obnovimo svoje rezerve. Nemojte bez potrebe da se trosite previse jer ce opet doci do rata, osvajanja, ali o tome kada dodje vreme.

Mogu vam slobodno reci sada da je Srbija bila posrednik u pregovorima sa Brazilom sto je rezultiralo mirom, koji je dobro dosao svim stranama.
Takodje svi znate, a ja sam vam kao predsednik jako zahvalan na ratu koji smo imali sa Brazilom, koji je dosta doprineo miru. Niko, cak ni nas savez, ni Brazil nije ocekivao da ce Srbija tako jako udarati i voditi ozbiljan rat i zadati veliki udarac po stekove, tenkove i cokoladice clanova OFCa i SOA. Za to pohvaljujem sve igrace koji su doprineli tome, takodje zelim da se zahvalim svima jer uvek postujete naredjenja koja napisem i steta se ne rasipa vec se uvek usmerava gde treba!

U danima iza nas nije bilo udara i drzavnih podela jer nema potrebe za tim, dosta smo se i kao drzava istrosili i sada moramo da sredimo opet finansije i da budemo spremni za svaki naredni rat.

Drzava ce napraviti jednu malu i simbolicnu podelu za svakog gradjanina Srbije koji se u komentaru javi i napise Zivela Srbija. Svaki igrac sa tim komentarom ce dobiti od drzave 200 q2 hrane.

Vas predsednik CemiSRB.

Support

KosingasRadiationdatisAJ3

Comments (25)

o7
Zivela Srbija
Zivela Srbija
Živela Srbija živeo nam predsednik!!!
Zivela Srbija!
Zivela Srbija! o7
Živela Srbija (sad šalji sendviče)
lepa ideja. (ne salji hranu)
Živela Srbija!!!!
Zivela Srbija
Zivela Srbija
Zivela Srbija
Живјела Мајка Србија !
Живела Мајка Србија и наш Краљ Цеми. Не шаљи хлеб.
Zivela Srbija
o7
Zivela Srbija, a hrana mi ne treba. Laugh
Zivela Srbija! Dajte leba braco. Laugh
zivela Srbija o7
živjela Srbija......................iz inostranstva Smile
Zivela Srbija!
Zivela Srbija! Hleb ne treba
Zivela Srbija.
Zivela Srbija o7
Podela gotova.