Напредък

Boikov - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 15 Apr 2019 00:02 - 25

Здравейте всички!


В последните дни може да сте забелязали,че се опитваме да направим тотална промяна на (вече бившия) отряд Outer Heaven и да поемем по един по-патриотичен подход към развитието на основната ни бойна група.В какво точно ще се състои тази промяна ще напиша след малко,но преди това да отбележа,че събитията около отряда ескалираха в мен още повече патриотични емоции и планове,а смея да твърдя и в доста други хора,станали част от отрядните промени.Статията я озаглавявам по начинът,по който я виждате,а не нещо от сорта на "Нови аватари/Промени в отряда" и тн.,именно защото промените в отряда не са единствените новини,за които искам да съобщя.Но нека все пак започнем именно с тях,тъй като те са снежната топка,предизвикала тази своеобразна лавина:


http://prikachi.com/images/357/9543357K.png
Отрядни промени


Това е само игра.Но не би ни навредило да отделим минута или две и да си спомним за хората,борили се,кървели,прославяли България, онези слънца в нашата богата история,които сияят с еднаква мощ от забиването на един меч някъде из Шуменското плато до падането на една непревземаема крепост нейде из Турско в една студена мартенска утрин,от разгромяването на едни араби пред портите на Константинопол и спасяването на Европа до един грандиозен военен парад в Англия от 1936,на който се чуват едни думи - "
Свалете знамената! Минава генерал Вазов - победителят от Дойран!",от един Златен век поставил Източната Римска империя на колене пред български цар,до едно опълчение из камънака на Стара планина,в което летящи тела всяват шок и ужас у поробителя и му дават да разбере,че дните му на плячкосване и терор са приключили,от едно разгромяване на непобедими до този момент кръстоносци край Адрианопол до едно създаване на комитети в сърцето на Османската империя - думите на един монах,драскащ в тъмнината от килията си в Света гора "О, неразумний юроде! Поради что се срамуваш да се наречеш българин" трябва да кънтят,удрят и гърмят в нашите уши,че поводите да се гордеем с това,че сме българи далеч не са ЕДИН!

Именно за това от днес отрядът ще раздава специални аватари,посветени на тези личности - един много скромен,но изпълнен с почитание жест,към който се надявам,че ще се присъединят колкото се може повече хора.

1.Ново отрядно име и аватар - От днес,отрядът ще се подвизава из бойните полета под името ORENDA - Бoжecтвeнaтa cилa, нap. opeндa пpeдcтaвлявa вътpeшнaтa cилa нa вceĸи чoвeĸ, ĸoйтo e cпocoбeн дa я oтĸpиe. Opeндaтa e тъpceнe, пpeoтĸpивaнe, oпoзнaвaнe.При прабългарите този термин се търси при военните успехи, при победите, след които пълководецът поема силите на победения, но достоен противник.


https://www.erev2.com/public/upload/group/60.jpg

2.Нови отрядни аватари - От днес,отрядът ще има нови отрядни аватари състоящи се от трибагреник,железна отрядна рамка със символ и лик на велик българин.

https://www.erev2.com/public/upload/citizen/6705.jpg


Както вече уточнихме - хората,с които можем да се гордеем,че са наши сънародници и заслужаващи нашата вечна почит,далеч не са един или двама.Поради тази причина,МОЛЯ ВСЕКИ,КОЙТО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИ В ИНИЦИАТИВАТА ДА МИ ПИШЕ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА ДА ПОЛУЧИ СВОЯ АВАТАР,ПО ВЪЗМОЖНОСТ НА НЕПОВТАРЯЩА СЕ ЛИЧНОСТ
.Всеки,ще получи списък с незаетите аватари,а ако има желание или друг любим българин - може да му се направи и такъв аватар.


http://prikachi.com/images/357/9543357K.png
Международна войска


1.Има планове да се създаде международен батальон в някой от нашите слабо населени отряди.Отбор от 15-20 чужденци,които имат желанието и времето да се присъединят към България и да участват в нашите битки и общество.Надявам се,че това ще повиши не само нашия военен потенциал,но и ще стимулира значително и икономиката,защото всеки играч е не само войник,но и работник,работодател,данъкоплатец.Идеи за име на отряда и аватари са добре дошли.Преговори с играчи да се присъединят вече са направени и ще продължат и в следващите няколко дни.

http://prikachi.com/images/357/9543357K.png
Нови играчи и Бойскаутското движение


1.През следващите няколко дни лично ще се заема с това да потърся нови играчи за нашата държава.Тези,които ме познават по-отдавна,знаят,че мога да намеря доста хора.Моля всеки,който има приятел,познат или време да потърси отдруго място играчи - нека вземе участие в тази инициатива.С новия безплатен тренировъчен център,влизащ в сила от днес,за нови играчи до достигане на 4000 сила всеки нов играч ще бъде изключително полезен за нас.Търсенето на нови играчи ще е с оглед качество,а не количество.По-добре да имаш 3ма нови играчи,които ще останат в играта,вместо 20 нови,от които нито един няма да играе.Поради тази причина възобновявам Бойскаутското движение.Всеки нов играч,решил да даде шанс на играта ще получи голяма икономическа подкрепа,за да засили играта си.
Повече прочети ТУК

Support

Kapo GergeAlexander95Bulgarian warriorneryhctosko01pasokzombiedatisAJ3R9R10Myxata032Luis9601alfiAlejandro Martin SanchezJadelyJadelyJadelyJadelyJadelyJadelyJadelyJadelyJadelyJadelyJadelyJadelyJadelyTugaWolfstoyanlolalolalolalolalolalolalolalolaBangoVasilBangoVasilBangoVasilBangoVasilBangoVasilBangoVasilBangoVasilBangoVasilBangoVasilBangoVasilBangoVasilBangoVasilBangoVasilBangoVasilBangoVasilBangoVasilBangoVasilBangoVasilStillborn JrAnarchipelDeni VaseMatejshPaul TibbetsVojnikMsZarinamomamomamomamomamomamomamomamomamomamomamomamomamomamomamomamomamomamomamomamomaLeader of ScorpionsLeader of ScorpionsLoimpeaKolfinKolfin

Comments (25)

o7
о7
o7
o7
о7
o7
o7
o7
името не струва!
Smile
o7
о7
o7
Цар Самуил хареса това Smile
Прабългарите вярват в свръхестествена сила, която живее у всяко живо същество. Тя може да преминава от човек в човек, от човек в животно, и дори от човек в предмет и не се асоциира с определено божество. Тази представа за необяснимата сила се нарича оренда. Орендата се съдържа в кръвта на живите и ги напуска с нейното изтичане. Друга интерпретация за оренда е, че се намира в човешката глава, като най-популярният пример е отрязаната през 811 г. императорска глава на Никофор I Геник от хан Крум, което е не само символично, а чисто религиозно отнемане на властта на Византия.
o7
о7
Тая статия като я отворя от телефона и ми излиза старата снимка на МУ-то и блу
Видях, един от капитаните на отряда е с не български аватар. Това изключение ли е, или човека не намира в българската история личност с която да се гордее?
@Lemmy Kilmister +1
Причината е, че играта е аматьорска и често не променя снимката бързо, а също така от компютър можеш да видиш често новата снимка, а от телефона не, както аз сега. Не си правете веднага някакви заключения кой каква снимка има и защо.
o7
o7
o7
s644 v98