Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 11 Jun 2019 23:45 - 4


Poštovani čitaoci,

Ovim putem vas obaveštavam da će Stranka Opozicionog delovanja - Opozicija izaći na druge po redu izbore za kongres Republike Srbije. Zašto glasati za opoziciju? Kakav je odnos stranke i kongresmena? Čime se vi bavite uopšte ljudi?

Za OPOZICIJU glasaš ako želiš promene, ako želiš da su u prvom planu mladi, lepi i pametni a u drugom planu Piko, Nilson i njegova zla deca koja kibicuju i nasrću na Trezor eSrbije. Mi se borimo za pravdu, mis e borimo za sistem, mi umemo da pohvalimo i podržimo kada se kvalitetno radi. Mi smo tu, ne idemo iz Srbije kad nam ide loše, tu smo i kad imamo max wep bonus, i kad nam je bonus 20% na oružje, mi ne idemo u Ameriku i Brazil da radimo, mi nismo oportunisti....mi vilimo Srbiju!

Manje priče više da delaš Govedance maweno!
https://image.noelshack.com/fichiers/2018/27/6/1530991191-15242.jpg

Kakav je odnos na relaciji stranka-kongresmen-građani? Pa naši kongresmeni imaju svu moguću slobodu i odrešene ruke. Mogu da napuste stranku, mogu da se povuku iz kongresa...samo je uslov da rade u interesu Srbije. Da su tu i da su sa narodom.

E pa građanine, mi smo dosta uradili proteklog meseca, što na bojnom polju, što u nekoj ulozi savetodavca, što u novinama. Evo nekoliko zanimljivih člnaka sa kojima smo se bavili u prethodnom periodu:

1. Kako ulagati u ekonomiju i sopstvene firme - Malo šerovanej uskustva
2. Refundacija nadograđivanja firmi - korisne informacije
3. Tekuća dešavanja - dešavanja u datom trenutku, poslastica za ljubitelje eIstorije

Što se tiče države pojačana je aktivnost što se tiče članaka, obaveštenja i izveštavanja. Po prvi put smo dobili kompletan Izveštaj od Predsednika što se tiče potrošnje golda i valute. Velika podrška tome!

Loviće te lasom Govedareviću!
https://i.pinimg.com/originals/af/20/8e/af208e3c0c60d35065d35e3ab93e5bcb.jpg


Pozivamo sve koji žele da se uključe u rad Opozicije i budu deo bolje eSrbije. Otkako smo mi počeli sa radom sve se poboljšali. Nastavkljamo u istom tempu i sledeći mesec.

Govedo, prekini sa tim političarenjima i dolaz vamo!
http://adultxxxarea.com/all_img/ky32th377mko3snh453vu828phwtk0togia47d0ed1xgdzthbu.jpg

To je to za ovaj put društvo. I za kraj jedna moja favoritkinja, znate da nemam puno miljenica, al ova me bogami kupila.

https://i.pinimg.com/originals/c2/49/3e/c2493e6259e9bd70c1587e625d809a34.jpg


Do sledećeg puta

Vaše kratkodlako Govedo

Support

eVokasiiMmortepiMmortepiMmortepiMmortepiMmortepiMmortepiMmortepiMmortepiMmortepiMmortep_G7_BlankaTom KillahBATRANUL99kodelaaRiyan BGKrietnais KorumpantsKrietnais KorumpantsKrietnais KorumpantsKrietnais KorumpantsKrietnais KorumpantsCrnobogCrnobogCrnobogCrnobogCrnobogKuranfilYoElSupremoYoElSupremoYoElSupremoYoElSupremoCaro AguileraLila MartinezJusein

Comments (4)

o7
o7
o7
O jbt led