Delije Sever

CemiSRB - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 2 years ago - 8

Добро вече народе.

Као што знате наша мала заједница је веома успешна и на овом серверу. Од самог старта сервера смо у топ5 земаља, увек смо се борили и нисмо давали да нас неко нападне и да тек тако прође кроз наше регије које држимо. Тренутно смо у рату са супарничким савезом, који је скоро сав свој ДМГ усмерио на Србију. Ударају јако у директним борбама, као и у устанцима. Од самог почетка кампање се држимо добро, можда нисмо имали неког успеха у одбрани, али свесни смо да смо им потрошили много еврића, много чоколадица, тенкова, ракета и бустера. Тако је и НАТО мислио пре 20 година да ће Србија капитулирати после пар дана, али су се преварили. Ударамо много јаче и много дуже него што су мислили да можемо. За то је заслужан сваки грађанин, који није штедео свој штек, нико није рекао што да испуцам 100м у једној борби када могу да узмем 4-5 медаља са тим ДМГом. Влада Србије ради 24/7, нон стоп смо у контакту са савезом и грађанима на дискорду.
https://www.malasrpskaprodavnica.com/user/include/etno/images/items/navijacki_sal_srbij.jpg
Покушали су преко борби да нас сломе, али нису успели. Сада нам блокирају и МПП са Бугарском, али решићемо и тај проблем ускоро.
Такође желим да се захвалим свим савезницима на пруженој подршци. Неке земље су ставиле НЕ на Шпанију и Француску, а Хрватска је напала Француску, како би нам помогла и узела део ДМГа на себе. Они су нам више пута показали да су нам прави пријатељи на серверу.

Као што је проклета Америка ударала против нас у устанцима, тако смо и ми њима. Вероватно су мислили да смо луди, како ударамо против њих, а не бранимо себе. Хоћемо да пребацимо лопту на њихов део терена, па тамо да се играмо и да постигнемо који погодак. Успели смо да им скинемо један ресурс за оружје, а ресурс за храну су одбранили на мишиће и на једвите јаде.
https://www.malasrpskaprodavnica.com/user/include/etno/images/items/navijacki_sal_srbij.jpg
Овом приликом позивам све православне, праве србе да се врате у домовину, да покажемо јединство, да покажемо шта значи СССС. Србија има добру екипу, пустите бонусе 3х100, овде смо да се играмо и да покажемо да су срби јаки када су сложни, због тога одазовите се позиву и дођите назад у своју вољену земљу Србију.

https://nacionalnapartija.net/wp-content/uploads/2014/11/zastava-trobojka-srbija.jpg

Такође желим свима да вам предложим да направите такозвани хипер бар. За то вам је потребно 130голда. Он вам дневно даје +3 радних поена и напуни здравље до краја. То значи да ујутру уместо фф-а имате један ипо фф. Два играча да направе то ујутру ће значити као да су 3 играча испуцала. Такође немојте да чувате голде, уложите их у фирме. Направите пекаре, да имате довољно за своје потребе. Након тога развијајте фирме за оружје. Ми имамо доста удараца у току дана, али највећи проблем је јер многи ударци иду без оружја, да није таква ситуација имали би неупоредиво већи дневни ДМГ.

Живела Србија.

Support

PikoPeaky BlinderDewyyDaryunmetaxaUnSameJoNaSsSpapigahellkingJohn WickDraganvertumilano13agacikoktenModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty BlaiseModesty Blaise

Comments (8)

Отаџбина зове https://www.erev2.com/en/article/4437
o7
Живела Србија.
o7
o7
hmmmmmm, ja bi rekao kontra, nas ima više i nismo potrošili skoro ništa od bombi i čokoladica, u pravu si, za razliku od većine srba, pucamo stalno ouržjem, to trošimo
07
@Plaky Lejmer Ti si Baki ko Medlin Olbrajt, odrastao u SRB a mrziš je....hahahahahahahahahahahahahaha