Telegraf

Espor - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Warfare analysis - 06 Feb 2020 05:04 - 5

Здравейте,

Турнира отмина и замина, но егото не отминава. Време е да си кажем истината. Няма да обиждам никого, ще напиша цялата истина, тъй като Ицо (да, за същият Ицо, който освен обиди, друго не показа) прикрива отново цялата истина.

Хайде сега всички заедно да погледнем цялата истина задружно, а Ицо може да я погледне отстани, тъй като не е тайна, че не е отборен играч.


Това бяха първите думи на Ицо в изявлението му - Цък!

https://images-ext-1.discordapp.net/external/iT3bw6hT1DAl3LDZZiIi84X8_7gmyxBpnpECr6IGK88/https/image.prntscr.com/image/A3O-ulPGSU2vnyWaQkV6zw.png


Да, не започна да поздравява на хората от отряда му, че са положили някакъв труд, ами направо почна да хули ОРЕНДА, въпреки че Bulgarian Lions спечели първо място. Това само говори, че каквото и да стане, Ицо никога няма да спре да хули, тъй като първото място няма да удотвлетвори егоистите :)

Тъжно...

Но нещата не спират до тук!


https://images-ext-1.discordapp.net/external/osjLkQKU1ndzEzZCiGXDdXX8JXHQK7Lmih-6V4Hq3HE/https/image.prntscr.com/image/Z8RZU4w3Qyejs2YF7gLmHg.png

Според правилата на админа, по-силният акаунт има право да финансира по-слабият акаунт. Точно така Ицо, не е забранено и щеше да знаеш, ако егото ти не беше до небесата. Бойков има право, ако пожелае, да даде оръжия и на без пари. ЗАБРАНЕНО Е, ако по-слабият акаунт финансира по-силен акаунт ;)
Бойков е ЛИДЕР, човек, който умее да обединява хората. Затова той винаги ще е пред теб. Любимата ти фраза - Дори и Бойков да тича срещу теб, никога няма да го стигнеш ;)


https://images-ext-2.discordapp.net/external/LcM6ZKGdNvB7htfKwu3TBT8LNY8RSWA-crflab0gfPw/https/image.prntscr.com/image/FbYq1He5TlGKZxA0wYnMxQ.png

Ето това се нарича да си неблагодарник. Всеки човек, който е бил част от турнира е допринесъл малко или много. Но не е тайна, че Ицо винаги си е бил неблагодарен! За съжаление, никой в живота му не е научен да бъде благодарен.


Обаче имам много интересен въпорс към Ицо, защото и той нещо се оплете според мен. Ако сте прочели поредната му помия - Цък! Ще разберете, че нещо не върви.


https://images-ext-2.discordapp.net/external/8ip5Cxt7Rzq23rueRkkx6l9TRsXLG3gHNTmNRZLz-6U/https/image.prntscr.com/image/3WOazAMGSVuDsdm7ovPsiw.png


Държавата му е ОТКАЗАЛА да прати оръжията на Ицо, което значи, че тези оръжия идват от БОЙКОВ.

https://images-ext-2.discordapp.net/external/OGjt9t00D91EsN17vxUvN3NzZ2LzYtoxf4Wper-BkHQ/https/image.prntscr.com/image/zEZAqCASTNW4Rk0YI9Bung.png

Значи фактически Ицо не замразява държавните оръжия, а оръжията на Бойков. И да, всичките оръжия, които са на държавата са на Бойков, понеже той си е направил акаунта държавен. Той ДАРЯВА всички оръжия на държавата. Но Ицо е решил да злоупотреби с оръжията на Бойков.

Искам само да ви кажа, че Бойков е помагал на всички, дори и на егоистите. Знаехте ли, че когато Ицо е търсил реферали за ерев2, нещо много не му се е получило с тази мисия и знаете ли кой му е наловил рефералите - Бойков. Щом Ицо така се отплаща на Бойков, който няма по-голям играч от него, какво ви кара да мислите, че, ако му помогнете, ще ви се отплати по-различно?

Хайде да видим и малко издънки на Ицо как спечели турнира, оплю ОРЕНДА, оплю и 2/5 от отряда му, оплю държавата и оплю всичко живо.
Също така да видим ОРЕНДА как се би мъжки.


https://images-ext-2.discordapp.net/external/qvC6DOXFOiJXANbr-T37lcdO5szNC2MAvYTAC2eCuDw/https/image.prntscr.com/image/NPAFfMwVQ2e-pZwo41mn4g.png

https://images-ext-2.discordapp.net/external/lCSf5z1cPjDoHW6zCAjz8akhKsLoJwmjv7jTVYjFWNM/https/image.prntscr.com/image/enwMA0R_Q-_9EdTY_LK_rw.pnghttps://images-ext-2.discordapp.net/external/LkgILuRD7x8OvWtwR2jgQnmwW5_WunPiTgrXFNVRM6U/https/image.prntscr.com/image/i-U6Mv1FQZmqEOO5j4sKdQ.pnghttps://images-ext-1.discordapp.net/external/c99Cw8qaV-xun-TeM6eQishVQJCTw-i7WIXFmTF5iX8/https/image.prntscr.com/image/kbnMhZctRwuQyxCg3Db50Q.pnghttps://images-ext-1.discordapp.net/external/cE5he4h47kdhLWsUW3FM6HOR9ZGbf5J1ckyhGFhqW-w/https/image.prntscr.com/image/BgP0RUZqRbO2hL46vS2Dkg.pnghttps://images-ext-2.discordapp.net/external/BEODk76EDMZ5N8AqOrRhg-3V5UVLhOE3YUf_6e-bY_s/https/image.prntscr.com/image/oj_gcaXOQo6TxbecEpDoNQ.png


Та какво излиза? Докато ОРЕНДА бие на голям минус във въстанически битки и битки с ДС, Bulgarian Lions (ака Ицо) бие и прелива без да има никакъв смисъл в битки без ДС и без никакъв минус и после има смелостта да плюе ОРЕНДА и да гледа в нашата паница?
Аз само ще кажа едно нещо - с тази щета можехме да изтрием Сърбия, но нали знаете хора, никога не бива да очакваш нещо от неблагодарният егоист.
Първо бие в някакви безмислени битки и първата победа не носи наслада на егоиста, после решава, че е удачно да поплюе хората от ОРЕНДА и неговият собствен отряд, и за капак - не желае да върне оръжията, които БОЙКОВ ги е дал, защото не е в негов интерес.
Обаче Ицо не осъзнава, че, ако ОРЕНДА беше на толкова долно ниво и ние бяхме играли по този модул, Ицо никога нямаше да види победа. Но съм благодарен, че ОРЕНДА е съставен от честност, благодарност и отборна игра.
Съжалявам, че в устата му е само кърлеж и пявица, съжалявам, че е такава личност и най-много съжалявам, че не плюе само хора от ОРЕНДА и неговият отряд, ами всички ни с много малко изключения.

А обръщението от мен към Ицо е следното:

https://images-ext-1.discordapp.net/external/Nx9iB2NcO0ROScSDD7nA_ddw5d9gZlLFutGfAZ9C8n4/https/image.prntscr.com/image/YbxTs24ySmKdIm14u1h0xg.png
Взимай си скрипта, с който си играеш, вземи си следните акаунти - Itso, Picaroon, comenzi и отиди да играеш за Harisharko.
Съжалявам хора, но той плюе цяла България пред Harisharko, който е истински враг на България.




Оренда, искам да ви благодаря на всеки един човек, който се би за България. Ние сме победители в крайна сметка и много хора са признали ОРЕНДА. Ние се бихме като истински мъже! И знаете ли какво - забавлявахме се заедно и винаги си помагахме! Радвам се, че всеки един от вас е бил част от ОРЕНДА. Вие сте смисъла на ОРЕНДА! Гордея се с вас и искам само да ви кажа - Егоизма убива човека рано или късно. Помагайте си! Вие сте номер едно и се радвам, че сме едно малко семейство, което няма да падне нивга! Надявам се скоро да се образува нов отряд, който да е създаден от любов, сплотенност и справедливост!

Support

Kapo GergeJehutimes

Comments (5)

Ти си последния човек който трябва да дава коментар , мнение или позиция за каквото и да е било ! Едно от най големита лайна в тази игра !
Атиле, ако не ти изнася истината, не ме интересува Smile Тя понякога боли Wink Стига лая само
Espor това го изсмука от пръстите си ли? Кърлежи винаги е наричал теб и БЛА и никой друг. Никога не е казвал нищо против ОРЕНДА като цяло и винаги е писал с/у вас 2-мата. Я сега кажи кой пръв започна да пише против целия ни отряд? Какви мишки сме били и колко сме жалки и как не сме биели по прио? БЛА не спря да пише 2 седмици с/у нас. А сега да се върнем в началото на турнира, когато ние обявихме, че се събираме за да спечелим турнира и това е единствената ни цел, та защо според теб трябва тя да се промени само заради това, че 4 човека решиха да ни вкарат в съюз и нова война? Оренда се обяви, че не играе за турнира и няма да гони първото място, та тогава защо беше плюенето и обидите по наш адрес и то на стената, където се чете от всички?
Ицо винаги обижда някого, ако реши да се противопостави и каже няколко факти. Защо Ицо реши, че е ок да плюе хора от ОРЕНДА? Защо реши, че е ок да задържи оръжията на Бойков? А защо Ицо е толкова гъст с Harisharko? Още малко и ще вземат да отидат на кафе Laugh Мен не ме интересува никой друг - изказвам си фактите и показвам нещата. Просто чудо голямо за егото
ахххх ти какъв боклук си!