Pikolino

Published in Serbia - Warfare analysis - 3 years ago - 11

Pozdrav vojsko,

       Zvanicno rat se zavrsilo i ovim putem zelim da vas obavestim da je Srbija koliko toliko odnela pobedu. 3 meseca smo se drzali slozno i nismo dozvolili da nas obrisu. Borili smo se za nase saveznike, pre svega prijatelje, kao da nam je zadnja. 

       Hvala svim igracima na ovome a posebno bih se zahvalio tadasnjoj i sadasnjoj komandi, takodje hvala svim saveznicima na pomoci gde ne bi uspeli bez vas. Posebno da pohvalim coassss koji je dao sve od sebe delivsi ljudima oruzja, dizao je nebrojano mnogo ustanaka, postavljao DS-ove gde je trebalo.

       Od danas smo zvanicno neutralni sa Bugarima i Republikom Makedonijom (FYROM), potpisali smo NAP koji svima odgovara.
- Bugari ce polako napustiti evropske regije i okrenuce se ka Aziji, tu postoji dogovor oko pojedinih teritorija sa SA.
- Republika Makedonija (FYROM) ce uzeti teritorije BiH a nama ostaviti Hercegovinu, takodje napustice teritorije Crne Gore koje cemo mi preuzeti.
- Bugari i Makedonci (FYROM-ani) se nece mesati u nase bitke, ni u kom pogledu, i obrnuto. Znaci necemo ih vidjati na suprotnoj strani zida.
       Vise o NAP-u u linku https://www.erev2.com/en/article/6214

       Ovim NAP-om smo skinuli veliki teret i sada se fokusiramo na bonuse. Uskoro cemo imati veoma dobre bonuse. U toku su pregovori sa okolnim zemljama.

Veliki pozdrav o/

Support

artistBerbatovBerbatovBerbatovBerbatovseticaninseticaninseticaninseticaninseticaninseticaninseticaninseticaninseticaninseticaninseticaninseticaninseticaninseticaninseticaninseticaninseticaninseticaninseticaninseticaninseticaninseticaninseticaninseticaninseticaninBoby Lee SwaggerBoby Lee SwaggerBoby Lee SwaggerBoby Lee SwaggerBoby Lee SwaggerLoukatsosRomanijski SokomaberubMulti de chorrillanoGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinGrigori Yefimovich RasputinD 28D 28D 28D 28D 28D 28D 28D 28D 28D 28D 28D 28D 28D 28D 28

Comments (11)

Idemo prema bonusima sada jako bez stajanja. Zasluzili smo sve 100% od bonusa i ne treba stati dok se ne dobiju.
o7
o7
o7
o7
o7
Realno mi se to nikako ne sviđa, ali mandat mi je istekao pa se ne pitam apsolutno ništa.
o7
Sve je to super al malo mi suhveli da oni odrze dogovor, ali ajde trebalo bi da i njima odgovara. Smile
Jebo te FYROM...
Hehhehe Stara Srbija