Glas Hrvatske

Published in Croatia - Financial analysis - 5 months ago - 4


OVO SU NOVINE HRVATSKE
Dobar dan dragi građani i građanke. Shvatio sam da bi zadržali ovaj broj regija na ovaj broj igrača, da moramo nešto poduzeti što će držati naše granice a samim time i proširiti ih. S toga sam s par odabranih ljudi odlučio poduzeti nešto a to je da razvijemo dovoljan broj firmi u službi države koja će nam uz njihov dovoljan broj odobravati besplatna sredstva za ratovanje a samim time i pomagati nam u razvoju naših osobnih firmi. Jedna od tih stvari je i DS odnosno Defensive System koji sam odlučio napraviti jer unatoč njihov broju jaci lvl DS 5 će nam pomoći da se lakse branimo smanjujuci štetu udarca koju neprijatelj šalje(za sve one koji ne znaju). Tako da danas, u ovih par sati ovo je što smo uspjeli postići: 

https://imgur.com/2SkCC3B.jpg

Ono što smo uspjeli ovdje napraviti je da uz svaciju pomoc budem u mogućnosti napraviti nešto što će biti svima od koristi a naročito for free, naravno trebat ću pomoć oko rawa heheh. 

Legica, hrvoje, asseco, naš predsjednik Pasta, Jerry i dr.(ovo su samo imena od onih koji su mi pomogli slanjem novca, wepa, i ostalih potrepština za brže djelovanje i upgrejdanje ovih firmi na DS lvl 4.
Naš plan je da napravimo jednu DS lvl 5 tako da ne moramo kupovati od igrača već uvijek imati neku spremnu. Ovo je samo jedan od mnogih projekata koji mi je u planu. Cilj mi je poboljšati svacije firme, naročito od države koje su blizu da se dovuku do savršenstva pa čak i one kojima se tek postavljaju temelji. 

SVI KOJI STE U MOGUĆNOSTI A IMATE ŽELJU POMOĆI POŠALJITE MI GOLDE DA DOVRŠIMO OVAJ DEFENSIVE SYSTEM NA LVL 5 I ZAVRŠIMO S OVOM PRIČOM DA SE MOŽEMO ŠTO PRIJE OKRENUTI NOVOM PROJEKTU I NOVIM POTREBAMA. 

Za sve nove ideje i potrebe slobodno se javite. lp o7

Support

Galaxy1ZAGORassecoLegicaNebra007GedeonBradonjasaja76InkaInkaInkaInkaInkaNapoleonMehmedalijaMehmedalijaMehmedalijaMehmedalijaMehmedalijaThunderWarriorThunderWarriorThunderWarriorThunderWarriorThunderWarriorjavorinDiCarpio69YA WAS UBYUCitroen c5BruceBruceBruceBruceBruceWinstoneWinstoneWinstoneWinstoneWinstoneDhooTerry Fathermiha98QuetzalcoatlQuetzalcoatlQuetzalcoatlQuetzalcoatlQuetzalcoatlPablo CostaPablo CostaPaladin73ArkantosLegicaLegicaLegicaLegicaLegica

Comments (4)

https://prnt.sc/t09qt4 - donacija 10 golda i 100 q5 wepa
Eto ti mala pomoc
Hvala puno o7
S/v