Take it easy

Published in Greece - Financial analysis - 2 years ago - 13

Καλησπέρα στην κοινότητα της e-Greece!

Η κυβέρνηση και το υπουργείο θα ήθελε να σας ενημερώσει για ορισμένες αποφάσεις που έχουν παρθεί αναφορικά με το μέλλον και για ορισμένα σχέδια που εξετάζονται.

Κατ αρχάς, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε πως η ισοτιμία του νομίσματος μας θα πάει από το 0,01 στο 0,012, αρχής γενομένης από αύριο όπου θα τοποθετηθούν κρατικά χρήματα στο monetary market. Η προηγούμενη απόφαση μας για ισοτιμία 0,01 πάρθηκε με γνώμονα πως η ισοτιμία έκδοσης νομισμάτων με νόμο ήταν στο 0,005. Με τον νόμο που κατέβηκε όμως χθες, αντιληφθήκαμε πως η ισοτιμία βρίσκεται στο 0,01. Μπορείτε να το αντιληφθείτε εύκολα κοιτώντας τον νόμο που προτάθηκε. Θεωρούμε την πώληση δραχμών ένα πολύ καλό έσοδο που εύκολα μας εξασφαλίζει τα απαραίτητα έξοδα της χώρας και την ταυτόχρονη αύξηση της περιουσία της.

Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα προσχέδιο αναφορικά με το πρώτο πρόγραμμα επιδότησης που προωθεί το κράτος. Στόχος του κράτους και του υπουργείου ειδικότερα είναι να χρησιμοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα κρατικά χρυσά για να βοηθηθούν οι πολίτες, πέραν των 100 χρυσών που θεωρούμε πως απαραίτητα κάθε στιγμή θα πρέπει να βρίσκονται στο θησαυροφυλάκιο μας. Δυστυχώς είναι ακόμα αρχή και τα χρυσά δεν είναι πάρα πολλά αλλά θεωρούμε πως ειδικά τώρα στην αρχή θα βοηθήσουν περισσότερο αν μοιραστούν στους πολίτες παρά αν μείνουν στο θησαυροφυλάκιο.

Προϋποθέσεις αυτής της επιδότησης προς το παρόν είναι οι ακόλουθες:
1) Τα χρυσά θα χρησιμοποιηθούν για την επιδότηση των training grounds και μόνο και όχι για κάποια εταιρεία και θα είναι 5 για την αναβάθμιση σε q2 και 10 για την αναβάθμιση σε q3. Για τα υπόλοιπα επίπεδα, θα υπάρξει νέο άρθρο σε περίπτωση επιδότησης.
2) Χρονικός περιορισμός δεν υπάρχει, επομένως, μέχρι άλλης ανακοίνωσης ή λήξης της προεδρίας από εμένα, θα βρίσκεται σε ισχύ διαρκώς. To πρόγραμμα όμως ξεκινά από σήμερα και επομένως όσοι έχετε ήδη αναβαθμίσει τα tg σας, δεν θα παραλάβετε επιδότηση - επιστροφή.
3) Θα πρέπει να μου αποσταλεί screenshot όπου θα αποδεικνύεται η αναβάθμιση.
4) Διπλοί λογαριασμοί - multies δεν δικαιούνται επιδότηση και για τον λόγο αυτό θα πραγματοποιείται έλεγχος κάθε λογαριασμού που την ζητά
5) Η αναβάθμιση θα πρέπει να έχει προηγηθεί της επιδότησης.
6) Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να μου αποστείλει το printscreen με όποιον τρόπο το επιθυμεί.
Όπως ανέφερα, πρόκειται για ένα προσχέδιο και έχει περάσει στο στάδιο της διαβούλευσης. Επομένως, περιμένω τις προτάσεις σας προκειμένου να συμπληρωθούν οι ως άνω αναφερόμενες προϋποθέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι προτάσεις θα μπορούν να κατατίθενται είτε με σχόλιο εδώ είτε με προσωπικό μήνυμα σε εμένα μέχρι και την 27η ημέρα!

Τέλος, θα θέλαμε και πάλι να σας παρακαλέσουμε να πωλείτε τα προϊόντα σας σε φυσιολογικές για την ισοτιμία της δραχμής τιμές στην αγορά μας προκειμένου να μπορούν όλοι να τα αγοράσουν. Αν δεν ρίξετε τις τιμές και συνεχίσετε να αισχροκερδείτε, το κράτος θα αναγκαστεί να επιβάλλει κυρώσεις, μέχρι και να αποκλείσει πολίτες από τα διάφορα προγράμματα που θα ακολουθήσουν.

Εφόσον επιθυμείτε επιστροφές φόρων και κρατικές παροχές, θα πρέπει όλοι σας να βάλετε ένα χεράκι ούτως ώστε οι συμπολίτες σας να βοηθηθούν. Και αυτή, είναι η μόνη συνεργασία που σας ζητάμε. Στην τελική, ό,τι και να προτείνουμε εμείς, εσείς είστε αυτοί που κάνετε το τελικό κλικ με το ποντίκι σας.

Support

SaferOzanB I T E R

Comments (13)

Ψ
Fully supported by the greek parliament and president o7 Καλη τυχη σε ολους σας !
Ψήφος!
Ψήφος και μακάρι να γίνει η εφαρμογή σωστά!
v
v
1η ερώτηση!! Γιατί να πάει στο 0.12?? Δεν θα μπορούμε να υπολογίσουμε έτσι το τι χαλάμε! Αφήστε το στο 0.10...τι σας πειράζει?? Ακόμα, τα περί φόρμας είναι αδιανόητα! Όταν κάποιος πραγματικά έχει θέμα με το υπολογιστή του και παίζει από κινητό, πως θα σας δώσει τα ss που θέλετε?? Λύσεις υπάρχουν, η ερώτηση είναι βαριεστε να ασχοληθείτε?? Όσο, για την αισχροκέρδεια, δεν θα σταματήσει ποτέ! Τζάμπα το αναφέρετε! Όταν βλέπεις τέτοιες τιμές στην αγορά, 1000φορες να πάρεις από ξένο!!! Ακόμα, παιζουν ρόλο και οι φόροι....αν είναι στο Μαξ με λίγα μπόνους γιατι μπορεί να αξίζει να δουλέψεις έξω... Με εκτίμηση, milano13
@milano13 Η αλλαγή της ισοτιμίας θα δώσει κέρδη στο κράτος από την πώληση δραχμών. Όταν όμως λες πως υπάρχουν λύσεις, σε ποια ακριβώς αναφέρεσαι; Πως θα ξέρω εγώ πως η αναβάθμιση έχει γίνει; Επίσης, printscreen μπορείς να βγάλεις και από κινητό, όχι μόνο από pc... Παρ όλα αυτά, πρόταση δεν βλέπω... Μόνο γενικολογίες.
@milano13 Η παραγωγη μας ειναι μικρη ακομα, παρολαυτα κανενας δεν βαριεται και ολοι εχουν ορεξη να βοηθησουν. Η ισοτιμια αλαξε διοτι εαν εμενε στο 0.010 μετα τις αλαγες που εκανε ο αντμιν το κρατος θα εχανε χρηματα ημερησιως, Πολοι προτειναν να παει στο 0.015 αλλα αποφασιστικε για να βοηθησουμε να παει στο 0,012 αντι για το 0,015.
@icarus, ss από κινητό να σταλεί στο φβ...ή στο δισκορδ/σκυπε/telegram/whats app κτλ...όχι απαραίτητα να συμπληρωθεί μια φόρμα, όταν πραγματικά κάποιος παίζει από κινητό!! Να μια λύση... Όσο, για την ισοτιμία απλά δεν θα μπορούμε να υπολογίσουμε τι χαλάμε!! Αν θέλετε κάντε το 0.125 δηλαδή, το 1/8...για καλύτερο υπολογισμό!!
@milano Καλός μαθηματικός ο Κυριάκος να τον ακούτε. Σε λίγο θα γίνει το επάγγελμα του!
Κατά την γνώμη μου αν καταγράφονται όλα ... δεν έχει σημασία η ισοτιμία για να δούμε σαν χώρα τι χαλάμε ! Αλλά καλό θα είναι να έχουμε μια σταθερή ισοτιμία γιατί αν αλλάζουμε κάθε τόσο .... θα υπάρξουν αρκετοί που δεν θα προλάβουν να αλλάξουν τις τιμές κι έτσι θα έχουμε ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ !
Η ισοτιμία μας θα παραμείνει σταθερά πλέον στο 0.012. Απλά θεωρούσαμε πως η ισοτιμία στο issue money ήταν 0.005 αλλά τελικά είναι στο 0.01 και το αντιληφθηκαμε όταν προτείναμε τον νόμο. Για αυτό έγινε και η αλλαγή!